Korenweg 22
7064 BW Silvolde
06 - 13 55 04 97 koen@3p-partners.nl
reactie binnen 2 werkdagen

Wie is Koen

Koen Heuvels, geboren in Silvolde in 1972, is na het volgen van de HEAO in 1995 gestart op de administratie van fietsenfabrikant Multicycle BV in Ulft. Via accountantskantoor KAB en een viertal Rabobanken, waar hij de functies van Business- en Financial Controller had, vond hij het in 2013 tijd om op eigen benen te gaan staan. 

Hij wil continue het beste uit zichzelf naar boven halen, met persoonlijke aandacht voor de klant. Met een visie gebaseerd op “het terras” uit de show Welcome to Paradise van Lebbis. Hierin beschrijft Lebbis de perfecte klantbediening.

“Klantwaarde” waar we allemaal de mond van vol hebben, maar die de meeste ondernemingen niet  nakomen, terwijl daar juist de kracht van de onderneming ligt. Hier wil ik vanuit mijn onderneming verandering in brengen. Mijn klanten krijgen persoonlijke aandacht en service. Alleen op deze wijze heb ik er een goed gevoel bij en wordt de onderneming een succes.

Ik werk volgens de Triple-P methode. Dit houdt voor mij in dat ik met Passie en Persoonlijke aandacht werk. Door deze twee componenten goed te combineren bereik ik excellente Prestaties. Dit heb ik in het verleden bewezen met als resultante goede beoordelingen vanuit de externe controles, maar ook tevreden (interne) klanten en goede commerciële cijfers.

Hoe heb ik dit bereikt? Als Controller vergelijk ik mijzelf met een goede ondernemer die weet wat er speelt en leeft bij de klanten; kortom klantfocus. Daarnaast beschik ik over een gezonde dosis organisatiesensitiviteit, doelgerichtheid en werk ik gedisciplineerd en ben daar waar nodig kritisch. Bij het opzetten van goede managementinformatie om te kunnen sturen ben ik vernieuwend op het gebied van dashboards.

Als persoon is mijn kernkwadrant “Rustig”: weloverwogen  en zorgvuldig neem ik mijn beslissingen. Ik sta met beide benen op de grond en weet mij aan te passen aan de verschillende omgevingen. Door mijn sterke analytische vermogen zie ik vaak zaken in een oogopslag. Ik ben een echte teamplayer, want samen bereik je meer en houd je elkaar scherp.

In mijn vrije tijd ben ik een levensgenieter en zorg voor de juiste balans. Met het gezin op vakantie gaan naar de zon, bezoeken we concerten, dierentuinen en pretparken. Maar pak ik ook mijn rustmomenten in de sauna. Of lekker wandelen in de Achterhoek of de Veluwe met onze 3 Australian Labraboodles. Daarnaast voetbal ik bij het vijfde elftal van Sportclub Silvolde en is mountainbiken mijn passie. Tot slot bekleed ik een aantal vrijwilligersfuncties. Ik ben penningmeester van de Coöperatie Mauritius, zit in de sponsorcommissie van Sportclub Silvolde en in de PR-commissie en sponsorcommissie van DKL-party.