Korenweg 22
7064 BW Silvolde
06 - 13 55 04 97 koen@3p-partners.nl
reactie binnen 2 werkdagen

Referenties

Koen Heuvels is mijn boekhouder en ik snap niet hoe ik het al die jaren zonder hem heb gered. Hij werkt snel en secuur en heeft al heel wat geld voor me terugverdient. Verder spreekt zijn nuchtere stijl mij zeer aan – niet werken maar poetsen – maar bovenal ben ik geraakt door zijn oprechte liefde voor het vak en door de lol die hij erin heeft zijn klanten te helpen en bij te staan waar hij kan. Ik kan hem van harte aanbevelen aan een ieder die een boekhouder zoekt.

Japke-d Bouma,
De Taalamazone, Utrecht 

Koen is een betrouwbare, praktisch ingestelde, meedenkende en vooral vooruitdenkende financieel professional. Hij ondersteunt mij als ondernemer, geeft inzicht door maandelijkse managementrapportages en is pro-actief in tips en adviezen. Daarbij is hij onderzoekend, nieuwsgierig en weet hij de cijfers scherp te analyseren. Ik beveel hem iedere ondernemer aan die ambitie heeft om te groeien op basis van betrouwbare financiële gegevens!

Lars Timmermans,
365-Impact BV, Ulft

Koen is mij enkele jaren geleden aangeraden door een netwerkrelatie. Ik was op zoek naar een betrouwbare, financieel professional die met de gewenste ontwikkelingen van mijn bedrijf kon meedenken. Zoals welke ondernemersvorm past bij mijn bedrijf? Als ondernemer zijn er soms momenten dat ik snel bepaalde financiële informatie of een analyse van cijfers nodig heb en dit levert hij altijd vlot en vakkundig aan.  Ik kan Koen zeker aanraden.

Rasjid Ruijssenaars,
Admeister, Utrecht

Koen is mij aangeraden door Media Movers. Als startende zzp’er wist ik werkelijk niets van boekhouding, btw-aangiftes en jaarrekeningen. Eigenlijk wil ik dat zo houden, maar waar vind je dan een betrouwbare boekhouder die dit allemaal uit handen neemt? Nou, hier 🙂 Koen kan prima overweg met de meeste boekhoudprogramma’s, als jij die zelf bijhoudt, doet hij de rest! Ik heb geen omkijken naar mijn btw-aangiftes of andere belastingrompslomp.

NIenke Oort,
Noort Media, Edam

 

Als het lukt dat iemand minder belasting moet betalen dan zijn 5 sterren het wel waard!
Vakmensen kun je vinden, maar goede vakmensen moet je met een lichtje zoeken.

Agnes Klompenhouwer,
Gastouderopvang Het Puzzelstukje, Silvolde

Koen heeft de afgelopen 7 maanden als business controller Bedrijfsmanagement het team van Control versterkt. Op zijn site staat “Prestaties door met Persoonlijke aandacht en Passie te werken”. Dit heeft hij in de praktijk meer dan waar gemaakt! Koen heeft veel inhoudelijk kennis, is in staat snel verbinding te maken en is zeer zeker handson en pragmatisch. Geef hem een opdracht en hij denkt met je mee en komt zijn afspraken na. Ik wil Koen dan ook graag aanbevelen!

Marc Hanekamp,
Rabobank Woudenberg-Lunteren, Lunteren

Als je met een eigen bedrijf is het van het grootste belang dat je al de aandacht en energie kunt richten op die zaken waarin je goed bent en die je bedrijf maken. Administratie en belastingzaken zijn nou net van die zaken die mij minder goed liggen en te veel tijd kosten. Maar voor mij is wel van belang dat ze op een goede, efficiënte manier gedaan worden door een persoon die je kunt vertrouwen en op een wijze werkt die past bij
                                                                       mijn benadering. Gelukkig heb ik in Koen Heuvels zo’n persoon gevonden. En dat is een zorg minder.

                                                                       Theo Jordaan,
                                                                       Jordaan Multi Media, Utrecht

Als eigenaar van een lokaal opererend bedrijf zijn wij altijd onderweg om gemotiveerde gastouders te zoeken en hen onder te brengen bij het gezin waar ze perfect passen. Al vanaf het begin is Koen onze boekhouder en kunnen wij volledig vertrouwen op zijn expertise en advies waar het om boekhoudkundige of belasting administratie gaat. Koen is betrokken, werkt snel en accuraat en denkt altijd met ons mee!

Marjelle Alkema
Villa Kroost VOF, Silvolde

Ik had een spoedaanvraag voor jaarcijfers en Koen hielp mij snel en goed.
Zeker een aanrader, dat 3PP!

Jelmer Luimstra,
Journalist bij MT/Sprout, Amsterdam

Zowel voor de zakelijke als privé boekhouding staat Koen altijd voor ons klaar.
Gedurende het jaar komt op al onze vragen een passend antwoord of passend advies, zo fijn om te weten dat er iemand met je meedenkt. De jaarrekeningen en aangiftes zien er goed uit, via de mail hebben regelmatig prettig contact. Altijd een snelle reactie.
We zijn blij dat Koen een aantal jaar geleden op ons pad is gekomen.

Mirjam Oving
Het Bonte Nest gastouderopvang, Bontebrug

Ik ken Koen al jaren door zijn activiteiten in het Silvoldse verenigingsleven. Sinds hij in 2013 begonnen is met 3PP verzorgt hij voor mij de belastingaangiftes en het financiële jaarverslag. Bij lastige vraagstukken weet hij altijd een oplossing te vinden door zich te verdiepen in de materie of advies in te winnen bij deskundigen in zijn uitgebreide netwerk. Een prima partner om mee samen te werken. Ik beveel 3PP van harte aan.

Willem van Horik
Quintec Nederland, Silvolde

Koen heb ik leren kennen als een evenwichtig, diplomatiek en resultaatgerichte persoon. Een fijne collega waarop je goed kunt bouwen. Zijn leergierigheid en frisse manier van kijken naar de wereld om hem heen maakt dat samenwerken met Koen een groot plezier is. Mocht je een stabiele, intelligente controller nodig hebben dan is Koen een uitstekende partner.

Marco Brandse
Rabobank Graafschap Midden, Doetinchem