3PP, Korenweg 22 7064 BW SILVOLDE+31(06)13550497koen@3p-partners.nl

Referenties

Jordaan Multi media

Als je met een eigen bedrijf is het van het grootste belang dat je al de aandacht en energie kunt richten op die zaken waarin je goed bent en die je bedrijf maken. Administratie en belastingzaken zijn nou net van die zaken die mij minder goed liggen en te veel tijd kosten. Maar voor mij is wel van belang dat ze op een goede, efficiënte manier gedaan worden door een persoon die je kunt vertrouwen en op een wijze werkt die past bij mijn benadering. Gelukkig heb ik in Koen Heuvels zo’n persoon gevonden. En dat is een zorg minder.

Theo Jordaan

Jordaan Multi media
Utrecht

logo_allesoverhuisentuin


Rabobank Woudenberg-Lunteren

Koen heeft de afgelopen 7 maanden als interim business controller Bedrijfsmanagement het team van Control versterkt. Op zijn site staat “Prestaties door met Persoonlijke aandacht en Passie te werken”. Dit heeft hij in de praktijk meer dan waar gemaakt! Koen heeft veel inhoudelijk kennis, is in staat snel verbinding te maken en is zeer zeker handson en pragmatisch. Geef hem een opdracht en hij denkt met je mee en komt zijn afspraken na. Ik wil Koen dan ook graag aanbevelen!

Marc Hanekamp
Manager Bedrijfsmanagement

rabologo


 Media Movers

Koen maakt het mij mogelijk om op accurate wijze mijn bedrijf te sturen op basis van cijfers. Hij denkt mee, maar veel belangrijker vooruit. Hij heeft praktische toepasbare oplossingen en is snel en flexibel. Hij verzorgt voor mij de totale administratie van facturatie tot verwerking van inkoopfacturen en rapportages. Ook deze laatste helemaal toegespitst op wat ik nodig heb om op te sturen. Een dashboard welke hij zelf heeft ontwikkelt in Excel, met in een oogopslag mijn historie en forecast m.b.t. de financiële cijfers. Ik kan Koen iedereen aanraden. Of je nu een starter bent of een volwassen bedrijf hebt.

Lars Timmermans
algemeen directeur Media Movers

mediamovers


Villa Kroost

Als eigenaar van een klein bedrijfje zijn wij altijd onderweg om gemotiveerde gastouders te zoeken en hen onder te brengen bij het gezin waar ze perfect passen. Al vanaf het begin is Koen onze boekhouder en kunnen wij volledig vertrouwen op zijn expertise en advies waar het om boekhoudkundige of belasting administratie gaat. Koen is betrokken, werkt snel en accuraat en denkt altijd met ons mee!

Met vriendelijke groeten,

Marjelle Alkema
Eigenaar gastouderbureau Villa Kroost

logo_villakroost


Quintec

Wij kennen Koen al jaren door zijn activiteiten in het Silvoldse verenigingsleven. Sinds hij in 2013 begonnen is met 3P-Partners verzorgt hij voor ons de belastingaangiftes en het financiële jaarverslag. Bij lastige vraagstukken weet hij altijd een oplossing te vinden door zich te verdiepen in de materie of advies in te winnen bij deskundigen in zijn uitgebreide netwerk. Een prima partner om mee samen te werken.

Wij bevelen 3P-Partners van harte aan.

Tonny van Vianen
Algemeen directeur Quintec Nederland BV


For All Partyservice

Vandaag onverwacht ff bezoek gehad van onze boekhouder Koen Heuvels van 3p-partners. Heeft voor ons de hele administratie gerestyled! Vanaf oktober beginnen we met met digitaal factureren! Helemaal blij!

Op zoek naar een super boekhouder?  Super kwaliteit, service en meedenken!  Koen is echt een aanrader!

Bjorn Tangelder
Eigenaar For All Partyservice

spandoek_forallparty

 


 

Rabobank Graafschap-Midden

Koen heb ik leren kennen als een evenwichtig, diplomatiek en resultaatgerichte persoon. Een fijne collega waarop je goed kunt bouwen. Zijn leergierigheid en frisse manier van kijken naar de wereld om hem heen maakt dat samenwerken met Koen een groot plezier is. Mocht je een stabiele, intelligente controller nodig hebben dan is Koen een uitstekende partner.

Marco Brandse
Manager Control

rabologo