Korenweg 22
7064 BW Silvolde
06 - 13 55 04 97 koen@3p-partners.nl
reactie binnen 2 werkdagen

3PP

Koen Heuvels is in september 2013 gestart met 3PP. 3P-Partners staat voor “Prestaties door met Persoonlijke aandacht en Passie te werken” en 3PP is uw partner in business op het gebied van financiële administratie én als Interim Controller. Geïnspireerd door het fragment “het terras” uit de theatershow “Welcome to Paradise” van Lebbis heeft 3PP de volgende missie geformuleerd: 3PP levert altijd een kwalitatief hoogwaardige dienst.

Om de missie te verwezenlijken werken wij klantgericht en leveren wij de afgesproken kwaliteit. Door ons professioneel, persoonlijk, (pro)actief, flexibel, inlevend en deskundig op te stellen. Met de “Achterhoekse mentaliteit” van gewoon aanpakken en echtheid. Met beide benen op de grond weten we ons goed aan te passen aan de verschillende omgevingen.

Wij verzorgen de complete boekhouding. Dit betekent dat wij jouw administratie bijhouden maar ook dat wij voor jou de fiscale aangiftes verzorgen. Zoals omzetbelasting, vennootschapsbelasting en Inkomstenbelasting. Na afloop van het boekjaar stellen we de jaarrekening op.
Hou je zelf de boekhouding bij maar heb je wel iemand nodig voor de aangiftes en de jaarrekening of gewoon een tijdelijke kracht ter overbrugging? Ook dat is mogelijk bij ons.

Wij richten ons administratiekantoor op kleine ondernemingen en zzp’ers. Wij kiezen bewust voor deze doelgroep omdat zij vaak zijn aangewezen op dure accountantskantoren.

Voor onze interim werkzaamheden op het Controllingvlak zijn wij landelijk inzetbaar voor de vraagstukken op het gebied van Financieel-, Proces-, of Businesscontrol. Tevens zijn wij beschikbaar voor Projectcontrolling en Interne audits.

Om bedrijven vooruit te helpen is een verfrissende spiegel van buitenaf noodzakelijk. Voorkomen moet worden dat bedrijfsblindheid optreedt doordat iedereen alles op routine doet. Hier wil 3PP zijn  steentje aan bij dragen. Vanuit de competentie “analytisch” voeren we een risicoanalyse uit, bepalen we waar de sterke en zwakke punten liggen en sturen bij waar nodig. Tevens is goede managementinformatie nodig om een goede PDCA te kunnen doorlopen en het bedrijf gezond te houden. De basis begint bij het plannen, maar de check wordt door de meeste ondernemingen overgeslagen, waardoor men vaak in “oude” valkuilen blijft trappen.

Door de ruime ervaring hiermee bij de Rabobank, gecombineerd met een administratieve achtergrond, bieden we onze kwaliteiten als freelancer aan. Niet meer gebonden zijn aan een bedrijf, maar vanuit eigen ondernemerschap. Betrokkenheid tonen en de verwachtingen van de opdrachtgevers overtreffen.