Korenweg 22
7064 BW Silvolde
06 - 13 55 04 97 koen@3p-partners.nl
reactie binnen 2 werkdagen

MVO

Het MVO-beleid van 3PP kenmerkt zich door het lokale karakter ervan. Daar zit volgens ons ook de kracht. Wij zetten onze tijd en middelen in om respectvol om te gaan met het milieu en om maatschappelijke initiatieven te omarmen en te ontplooien. Door het (vaak) lokale karakter van deze activiteiten is de persoonlijke inzet en betrokkenheid groot.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is zoveel meer dan groen of duurzaam zijn. In deze tijd is het vanzelfsprekend dat organisaties er alles aan doen om milieubewust te handelen en een bijdrage te leveren aan maatschappelijke initiatieven, zoals het sponsoren van sportverenigingen en goede doelen. Dat geldt ook voor 3PP. We onderscheiden ons daarin door inzet van vrijwilligers uren bij diverse organisaties. Want ook dat is MVO in onze ogen.

Daarnaast werken we zoveel mogelijk papierloos. Facturen sturen we digitaal en ontvangen facturen slaan we digitaal op. Op deze manier verspillen we niet zinloos papier en daarmee de kap van de bomen.