Korenweg 22
7064 BW Silvolde
06 - 13 55 04 97 koen@3p-partners.nl
reactie binnen 2 werkdagen

Gastouder administratie

Terwijl u als gastouder zorgt voor de kinderen, zorgen wij voor uw gastouder administratie

Als gastouder ben je dé specialist in de opvang van kinderen en bezorg je ze een leuke tijd. De administratie die dit met zich meebrengt vraagt vaak ook de nodige zorg. Maar dit kan door jou als belastend worden ervaren. Geen nood, zoals jij de specialist bent voor de kinderen, zijn wij jouw specialist voor jouw administratie bij ons administratiekantoor. Wij kennen een speciaal gastouderpakket. Dit houdt in dat wij jou daar waar nodig begeleiden in het opstarten van je eigen onderneming. Daarnaast nemen wij voor jou de financiële administratie uit handen. Het enige dat je hoeft te doen is het aanleveren van de urenregistraties, facturen van de gastouderbureaus, de overige bonnetjes, rekeningen enzovoort. Wij regelen de rest! Je hebt er verder geen omkijken meer naar. Wij zitten voor jou als gastouder met ons administratiekantoor in Gelderland, maar kunnen ook landelijk onze diensten aanbieden.

Advies: Start als gastouder je eigen onderneming. Daardoor kun je gebruik maken van allerlei aftrekposten waardoor je veel minder belasting betaalt. Dit voordeel kan oplopen tot duizenden euro’s netto per jaar indien je voldoet aan de voorwaarden van zelfstandig ondernemerschap! 

Samen kijken we naar jouw wensen voor een goede financiële administratie

Indien je zelf de administratie gedurende het jaar wilt verzorgen kan dit natuurlijk ook. Dan stellen wij aan de hand hiervan, na controle, de Balans en Winst- en verliesrekening op. Nadat de Balans en Winst- en verliesrekening is opgesteld, stellen we de belastingaangifte voor de inkomstenbelasting op. Desgewenst ook van jouw partner.

Het kan zijn dat je als ondernemer de aangifte moet verzorgen. Of dat de inkomsten vallen onder “resultaat uit overige werkzaamheden” omdat je als particulier de aangifte moet indienen. Ook hierover kunnen wij je meer vertellen en voorlichten. Iedere gastouder is namelijk uniek en hiervoor geldt maatwerk. 

Aarzel niet en neem daarom contact met ons op via koen@3p-partners.nl en vraag naar het unieke gastouderpakket.

Mirjam Oving
Mirjam OvingHet Bonte Nest gastouderopvang
Lees verder
Zowel voor de zakelijke als privé boekhouding staat Koen altijd voor ons klaar. Gedurende het jaar komt op al onze vragen een passend antwoord of passend advies, zo fijn om te weten dat er iemand met je meedenkt. De jaarrekeningen en aangiftes zien er goed uit, via de mail hebben regelmatig prettig contact. Altijd een snelle reactie. We zijn blij dat Koen een aantal jaar geleden op ons pad is gekomen.
Agnes Klompenhouwer
Agnes KlompenhouwerGastouderopvang Het Puzzelstukje
Lees verder
Als het lukt dat iemand minder belasting moet betalen dan zijn 5 sterren het wel waard! Vakmensen kun je vinden, maar goede vakmensen moet je met een lichtje zoeken.
Maureen Hoitink
Maureen HoitinkGastouderopvang Maureen
Lees verder
Koen heeft mij een paar jaar geleden goed geholpen toen de belastingdienst mij niet zag als zelfstandig ondernemer. Sinds die tijd laat ik elk jaar mijn inkomstenbelasting doen door 3PP. Het word snel geregeld, en met vragen kun je altijd bij hem terecht.
Vorige
Volgende