Korenweg 22
7064 BW Silvolde
06 - 13 55 04 97 koen@3p-partners.nl
reactie binnen 2 werkdagen

Startende ondernemer

Een gedegen voorbereiding bij het starten van de onderneming is belangrijk. Of je nu een eenmanszaak of een Vennootschap Onder Firma start, een B.V. wilt oprichten of dat je als Z.Z.P.-er gaat beginnen. Laat je door ons adviseren en begeleiden : een goed begin is immers het halve werk! 

Startende ondernemers wordt aangeraden een ondernemingsplan te schrijven om zo de haalbaarheid van de onderneming te vergroten. Een ondernemingsplan is in principe verplicht wanneer er een krediet nodig is van een bank of wanneer je wilt gaan starten vanuit een uitkeringssituatie. In sommige gevallen kan het ondernemingsplan ook dienen voor het winnen van vertrouwen van andere partijen, zoals leveranciers en verzekeraars. 3PP kan je ondersteunen bij het schrijven van een gedegen ondernemingsplan.

We kunnen je ook begeleiden als starter. Uitgangspunt bij starters begeleiding: jij staat aan het roer en weet wat je moet doen om jouw doelen te bereiken. Het gaat bij het ondernemen dan ook niet om het idee, dit is slechts een klein onderdeel. Jouw ambitie, de uitvoering én discipline zijn de sleutel naar succes.

Vakmanschap vs Ondernemerschap

3PP  is van mening dat vakmanschap iets anders is dan ondernemerschap. Daarom bepalen we samen met jou als startende ondernemer de juiste stuurinformatie die moet leiden tot inzicht in kwaliteiten, valkuilen en het kaart brengen van hiaten, om zo een gezond en duurzaam bedrijf met voldoende reserves voor de toekomst op te bouwen. 

--> Ondernemerschap is een keuze --> Ondernemen is gedrag
--> Gedrag kun je beïnvloeden --> Succes is een keuze!